El districte organitza un curs de guiatge i eines d’interpretació de la natura al barri

El districte de Sants-Montjuïc porta de nou el curs de guiatge i eines d’interpretació de la natura amb una segona edició. N’hem parlat al Connexió La Marina amb Julián Castro (tècnic d’activitats culturals al districte) i Cristina Bortoli, usuària de la primera edició i ja guia-intèrpret).

Aquest curs va sorgir per facilitar l’ocupabilitat de les persones del barri i del coneixement dels recursos i la natura que tenim al voltant. Aquest curs de guiatge serveix per conèixer mes endins la natura “El barri de Sants-Montjuïc ha estat una mica d’esquena a la muntanya, i si s’utilitzava simplement era com un espai per passejar els gossos o per passejar una mica sense donar-se del contingut que te la muntanya”, ens explicava en Julián al programa.

Aquest curs es divideix en 3 parts: la primera és la interpretació de la natura; un espai on podem conèixer metodologies per interpretar-la, tenir eines i per ensenyar molt més del que es veu. La segona part es el patrimoni històric: on es treballa el coneixement i desenvolupament de la muntanya de Montjuïc, el procés històric des del barraquisme. Per últim s’introduirà el tema de la inclusió amb una càpsula que doni eines per treballar amb persones amb diversitat funcional.

El curs és gratuït i la durada és de 72 hores, començarà el 6 de Juny i acabarà el 16 del mateix mes. Després l’alumnat rebrà un certificat de l’Ajuntament i un d’europeu, que acredita el curs a Europa.

El pròxim dimecres 16 de maig es farà una sessió informativa on s’exposaran els continguts del curs amb els professors a la seu del Districte de Sants-Montjuïc (c. Creu Coberta, 104). Cal reservar cita prèvia per e-mail: ntormo@bcn.cat o juliancastro.lamarina@gmail.com; també per telèfon: 93 256 55 16 // 618 68 23 69.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.