Connexió La Marina – 30/4/18

Després d’un cap de setmana qualsevol, ens hi tornem a posar. Això no vol dir que no us envegem als que esteu fent pont. Demà dimarts sí que farem festa, ja que serà 1 de maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Però per avui, tenim continguts! D’aquí uns instants tindrem amb nosaltres a María Coronado de la botiga MAVI Moda, amb qui parlarem de les tendències per aquesta primavera calorosa i així descobrirem què s’hi amaga darrere d’aquest establiment adherit a l’Associació de Comerciants de la Marina.

Ja ho sabeu, des del Connexió La Marina volem defensar que el comerç del barri és viu, i per això estem entrevistant diferents comerços de l’Associació. Que per cert, aquest dissabte 5 de maig, molts d’aquests comerços seran al carrer per celebrar l’edició d’enguany de la Fira Marinera i de Pagesia al Passeig de la Zona Franca.

I no és només el comerç del barri que és viu, sinó també les entitats. Per això vindrà el Casal de Barri La Vinya per parlar de l’activitat que organitzarà també el proper dissabte 5 de maig a la Plaça de la Marina. Han preparat un Circ Social per la tarda, amb tallers de malabars, equilibrirs i algun xou. En parlarem, d’això, amb l’Ana Álvarez.

I no tindrem temps per més! Per això estarem fins les 8 del vespre aquí, a La Marina FM, al 102.5 de Barcelona i a lamarina.cat/endirecte. A les vies de so, José Manuel Ramírez, i qui us parla, Aran Comín.

 

Comencem!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.