Entrevista a Jaume Collboni: “el Pla de Barris passarà a la història com un dels grans fracassos d’aquest periòde municipal”

Avui ens ha visitat Jaume Collboni, president del grup municipal socialista a l’ Ajuntament de Barcelona i candidat a les primàries del PSC Barcelona.

Amb ell hem abordat qüestions de plena actualitat a la ciutat de Barcelona, com ara el posicionament dels socialistes en contra de la municipalització de la gestió de l’ aigua a la ciutat, un dels punts que formen la multiconsulta que planteja el govern d’ Ada Colau. Dins aquest marc també hem abordat el projecte de connexió del tramvia, assumpte en que, aquest cop, els comuns només han obtingut el recolzament del PSC.

També hem volgut però, fer un repàs a alguns temes que toquen de més a prop els veïns i veïnes de La Marina: els nous equipaments tant esportius com assistencials o educatius al barri de La Marina del Prat Vermell i la construcció de la piscina al poliesportiu de Sant Cristòfor, han estat alguns dels projectes que hem repassat.

Tot i prioritzar en tot moment les necessitats dels veïns i veïnes i els projectes que han de servir per cobrir-les, Collboni ha criticat el marc del Pla de Barris del qual, a nivell de tota Barcelona, “només s’ha executat un 3%”.

Com no podia ser d’altra manera, també hem posat damunt la taula l’arribada del metro a la Zona Franca. En aquest punt Collboni ha recalcat quin és el paper de l’ Ajuntament i quin el de la Generalitat quant a enllestir aquesta infraestructura tant necessària i esperada a La Marina.

 

 

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.