Amb Veu de Dona: Un altaveu en clau femenina

Amb Veu de Dona no reivindica però si explica, és un espai radiofònic que presenta diverses persones amb les seves inquietuds i projectes des d’una mirada concreta, la de les dones. No intenta tampoc ser un espai per educar en feminisme, intenta aprendre de tothom, com diu la seva presentadora i creadora la Fany López “és l’oportunitat de donar veu i altaveu als projectes
que tenim al nostre entorn més proper”.

El programa que va iniciar-se com diu la Fany “de casualitat” ja porta 4 anys
d’experiència. Tot va ser trobar-se la curiositat d’ella amb la màgia de la ràdio de La Marina FM, i néixer Amb Veu de Dona.

No ha estat sense una mica de por, de bon començament. La Fany ha trobat a la ràdio un espai on compartir històries, experiències, projectes i sobretot l’entusiasme de la gent, que espera que arribi també a totes les persones oients. Li agrada recordar com a través de la ràdio van posar en contacte un nen amb la seva mare, que en aquells moments vivia fora d’Espanya i no podia venir-hi.

De la iniciativa del programa ha sorgit Entre Dones un espai de trobada amb una filosofia semblant: compartir-hi experiències i inquietuds. Tot i que ara amb la pandèmia ha quedat aturada, la Fany espera poder recuperar-la aviat.

Us ho recordem aquí i ara: les persones que hi esteu interessades de gaudir amb les persones convidades al programa Amb Veu de Dona, ho podeu fer cada dimarts a les 18h, al 102.5 de la FM.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.