El mercat de La Marina puja la seva activitat

El mercat de La Marina manté obertes les seves portes i la majoria de parades d’alimentació segueixen oferint els seus serveis. 

Seguint els protocols de seguretat, així com els de mantenir la distància i amb un aforament limitat, el mercat de La Marina segueix oferint servei. Totes les parades del mercat mantenen la seva activitat, exceptuant aquelles que no ofereixen productes alimentaris i una botiga tancada per protocol per un possible cas de coronavirus, encara no confirmat i per precaució. 

La Rosa García, presidenta del Mercat, ens explica com viuen des de dins aquest dies “ve més gent, alguns de sempre i altres que no coneixem, de vegades es agobiant perqué estem molt exposats nosaltres”. 

Admeten que el nombre de clients ha augmentat aquests dies i és per això que recomanen fer les comandes prèviament per telèfon. A més a més, a les seves tasques usuals s’ha afegit el repartiment a domicili per aquelles persones que pertanyen a grups de risc i prefereixen no sortir de casa, com explica la Rosa “aquelles persones que per mobilitat o per por no volen sortir hem habilitat un servei en que fan la comanda i els hi portem a casa”.

Per la quantitat de feina i l’exposició dels treballadors del mercat s’han adaptat els horaris a només els matins, al ser aforament limitat les persones entren de 25 en 25 i sovint a l’exterior s’hi crea cua, sobretot els caps de setmana, per això els del mercat demanen paciència i respecte. Tots els telèfons i horaris del mercat es poden consultar a la seva pàgina de facebook.



FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.