Els més petits, protagonistes de les festes de Nadal d’El Polvorí

Text i fotografies: Alejandro Flores

L’Associació de Veïns d’El Polvorí ha organitzat una celebració per donar la benvinguda a les festes de Nadal. L’esdeveniment ha comptat amb la presència dels més petits del barri com a protagonistes, que han pogut entregar la carta al Pare Noel i han gaudit, fins i tot, de neu artificial.

“Aquest tipus de festes beneficien molt el barri, perquè tots units podem fer activitats per a què els nostres fills puguin créixer com a persones”, asseguraven la Luisa, la Isabel i la Maria. La festa d’enguany s’havia estat preparant des fa més d’un mes amb els tallers de manualitats que organitzava l’associació. Els més petits del barri han estat confeccionant durant tot aquest temps la decoració de l’espai d’El Polvorí, un edifici històric que va servir com a fortificació fa més de tres segles. “Ho han fet tot amb material reciclat: la caseta de fusta, les manualitats…”, afegien la Isabel Quesada i la Mari Ángeles, part de l’Associació.

Tots coincidien en el fet de posat en valor les festes que s’organitza l’Associació perquè “propicien que puguem compartir i conèixer-nos entre veïns, a més que ajuden a donar a conèixer El Polvorí”, tal com explicava una de les veïnes participants. “Aquest barri ha sigut sempre molt familiar i mica en mica s’havia perdut la unitat entre els veïns”, concretava.

La nova vocal d’esdeveniments de l’Associació de Veïns, la Nati Bordonau, destaca que aquestes festes són una oportunitat per a què la gent del barri es relacioni. “No tenim res al barri, falten negocis, ajudes per part de l’Ajuntament i una reforma dels espais d’oci pels més petits. El Polvorí ha canviat i ha sortit endavant, ja no és el barri que era abans, però manca inversió social per part l’administració”, assegurava la Nati. “Estem tots molt contents, perquè pels nens i nenes això és una alegria, feia molt de temps que no es feien coses així”, afirmaven la Vanesa i la Mergui. La neu artificial va accentuar l’ambientació de la festa, de la que van gaudir tots plegats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.