Els alumnes del projecte Ràdio a les Escoles fan els seus programes en directe

Uns minuts abans de pujar a l’escenari, situat a la plaça de la Marina, els  nervis es podien notar entre els alumnes de cinquè de primària de l’Escola SEAT i els de sisè de l’Escola Enric Granados. Tot i que no és el primer cop que es posaven davant d’un micròfon aquesta ha estat  una ocasió especial, fer el seu programa en directe i davant dels seus pares, familiars i professors.

L’acte de cloenda del projecte Ràdio a les Escoles, celebrat aquest dissabte dia 16, ha estat una oportunitat per aquests nens i nenes de posar-se a la pell d’autèntics periodistes. Portaven des de novembre preparant els seus programes de ràdio amb noticies, entrevistes i, fins i tot, publicitat. El resultat, divuit programes de ràdio, dels quals s’han presentat tres: Seat Express, #EnGranados i Súper Reporters.

Els alumnes escollits per presentar el programa baixaven de l’escenari per ser rebuts pels seus companys amb felicitacions i aplaudiments, tots contents de com havia quedat tota la feina feta per la classe. Els pares i mares es van mostrar molt emocionats de veure els seus fills a dalt de l’escenari i no perdien l’oportunitat de gravar l’actuació dels seus fills amb els seus telèfons mòbils.

Alguns van explicar com havia estat la seva experiència davant el micròfon, tot el que havien après. Un parell d’ells ho tenien clar, de grans volien ser periodistes, els altres, tot i que encantats amb l’experiència, no ho tenien gaire clar.

L’acte va comptar amb la participació de la regidora del districte, Laura Pérez i la consellera Esther Pérez, que van valorar positivament el projecte. La presidenta de l’Associació de Mitjans Locals (AMCL), Yohani Limpias, juntament amb la professora Mar Alegret, van ser les encarregades de presentar i dirigir l’acte.

A partir del 23 de Març es podran escoltar dos dels programes produïts pels alumnes tots els dissabtes a les 9:45.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.