Un espai obert i gratuït per famílies amb dificultats emocionals

Des del mes de setembre tornen a estar en funcionament les sessions del Grup Multifamiliar d’ABD, Associació Benestar i Desenvolupament. Aquests grup es dirigeix a persones que es troben en moments de dificultat emocional. Es tracta d’un espai obert i gratuït per famílies i persones, al qual es pot assistir acompanyat de la parella, dels fills/es o sol.
La intenció del grup multifamiliar és tenir un espai en el què compartir problemes i aprendre junts. Treballar en grup i de forma simultània amb diverses famílies i altres agents pròxims permet crear espais de contenció per a comprendre.

abdLes trobades es fan els divendres cada 15 dies a l’espai que ABD té al carrer Independència 384 de 19.00h a 21:00h. El grup, que és obert i gratuït, està conduit per Montse Mateu, Pilar Fuxet, Michela Deiana i Carolina Torralbo, expertes en teràpia sistèmica i grups Multifamiliars. Les properes sessions programades seran els dies 11 i 25 de novembre.

Si esteu interessats en assistir, podeu contactar amb Carolina Torralbo enviant un e-mail a grupomultifamiliar@abd-ong.org o trucant al 674033026 / 932890530.

Associació Benestar i Desenvolupament

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.