El Govern de Colau, “sorprès” de l’anunci de la L9 i 10 a dos dies de veure’s amb Puigdemont

El Govern de Ada Colau ha expressat la seva “sorpresa” després que el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, hagi avançat que les obres del tram de la L9 de Metre que connectarà la Marina i la Zona Franca es reprendran el 15 de febrer, i que ho hagi anunciat dos dies abans que l’alcaldessa es reuneixi amb el president del Govern, Carles Puigdemont.

Fonts municipals han recordat que aquest assumpte ha estat una prioritat del Govern municipal des del primer dia, i que des de llavors s’ha plantejat en tots els espais de conversa amb la Generalitat, “i sempre s’havia dit que no hi havia els diners” per a les obres.
Després d’assegurar que han tingut coneixement de la mesura aquest mateix dimecres, han ressaltat que aquest era un dels assumptes que l’alcaldessa tenia previst abordar en la reunió amb Puigdemont del divendres –la primera des que és president de la Generalitat–, i han reiterat la sorpresa de l’Ajuntament per que Rull “s’avanci al president”.

Esther Pérez, consellera de Barcelona en Comú ha afegit que des del govern municipal són prudents referent a les declaracions de Rull doncs esperen la trobada amb el President Puigdemont aquest divendres vinent.

Rull ha anunciat en la primera sessió de control al Govern del Parlament que preveuen reprendre les obres d’aquest tram el dilluns 15 de febrer –el primer dia laborable després de la inauguració el divendres del tram de la L9 entre Zona Universitària i la T1 de l’Aeroport de Barcelona–, amb l’objectiu de culminar els treballs en 2017.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.