El 89203, un cinquè premi que ha caigut a l’administració 296 de la Zona Franca

La Loteria de Nadal, excepte el primer premi, va repartir milions d’euros a diversos indrets del país. La sort, fins i tot, va arribar al nostre barri. L’administració de lotria 296, que es troba al recinte de l’autoservei majorista Makro de la Zona Franca, va vendre una sèrie sencera del cinquè premi. El número 89203 va ser premiat amb 60.000 euros la sèrie. La resta del número va caure a les ciutats de Pontevedra i Almeria.

Fa cinc anys, aquesta mateixa administració va vendre 45 sèries del 06075, un altre cinquè premi que va repartir 2.250.000 euros. Tarek Mathbout Aparicio, propietari de la ja famosa administració 296, assegura que cap afortunat o afortunada s’ha acostat a celebrar el premi. “És complicat, no estem en un passeig o a unes rambles”, comenta.

El d’avui és el segon premi important que reparteix el Tarek des que va assumir el negoci, fa 8 anys, quan el va heretar del pare, d’origen sirià. Ara, el desig és seguir repartint premis a la propera gran rifa, el proper dia 6 de gener.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.