1. Guarda les cebes en mitges i fes un nus després de cada ceba. Així podràs conservar-les fins a 8 mesos.
2.Fes que les teves maduixes durin més gràcies al vinagre: Prepara una mescla amb 1 part de vinagre blanc i 10 d’aigua. Banyar les maduixes en la mescla i a continuació escórrer-les i assecar-les. Com la mescla és tan diluïda les maduixes no tindran sabor a vinagre, però duraran dues setmanes sense estovar-se o passar-se!
3.MAI guardis les patates al costat de les cebes. Això fa que s’espatllin molt abans: Les patates han d’emmagatzemar-se al costat de pomes per així evitar que brollin.
4. Posa una mica de mantega al voltant del formatge per evitar que s’assequi.
5.Embolica la part superior dels plàtans amb “film transparent”: Així aconseguiràs que durin de 3 a 5 dies més del normal.
6.Si col·loques un tovalló de paper damunt de l’enciam, es mantindrà fresc durant tota la setmana: El paper absorbeix la humitat que les fulles desprenen evitant així que aquestes es marceixin.
Escolta la secció sencera aquí!
Més consells a la propera secció d’OMG! amb Abril Sànchez i Sandra Funes (Per no dir res)