Del passat al present amb Temps de Sarsuela

    Cada dissabte les ones de La Marina FM s’omplen de la música de les millors sarsueles. Amb la Glòria Salvador analitzem cada obra, per saber més sobre el seu context i la seva història. Així cada setmana podem viatjar a través de les diferents cançons que componen alguna de les sarsueles més famoses!


    Aquest gènere es va popularitzar durant el segle vint, i encara segueix enganxant a molta gent per les seves melodies, com explica la mateixa Glòria: “encara que la sarsuela va sorgir fa molts anys, pot ser una cosa que està al dia, que és molt bonica i, a més, té una història al darrere”.
    A ella l’amor per la sarsuela li ve de petita quan escoltava cantar-ne a la seva mare o la seva àvia mentre feien les tasques domèstiques. “Ara amb el Temps de Sarsuela puc ajuntar les meves dues passions, la sarsuela i la ràdio”.


    Amb més de vint anys d’experiència a la ràdio, la Glòria és la millor guia per conèixer tots els secrets del gènere musical. I fa unes quantes temporades que condueix en antena Temps de Sarsuela, que ja és un dels programes més refermats de l’emissora, amb molta popularitat.

    Així que ja ho sabeu, dissabtes d’11 a 12 del matí podeu descobrir o redescobrir la sarsuela al 102.5 FM!

    FES UN COMENTARI

    Please enter your comment!
    Please enter your name here

    Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.