Dijous 11, juliol 2024
- Publicitat -

Ràdio

[/td_block_text_with_title][/vc_column][/vc_row]

Sobre la ràdio

La Marina és una emissora independent amb una programació que combina la fórmula convencional, amb continguts de proximitat i espais temàtics i especialitzats de tots els gèneres (divulgatius, musicals, culturals i esportius, entre molts altres). Amb una mitjana de 25 programes i 10 hores diàries en antena, compta entre la seva programació amb iniciatives que fomenten els valors socials i que estan connectades amb la realitat de la zona.

La informació social i de proximitat té presència destacada a la graella, amb programes de llarga trajectòria que han rebut el reconeixement, no només de l’audiència, sinó també de les institucions. És el cas de Portes Obertes, Premi Benestar Social als Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

La seva àrea d’acció se centra en els barris de La Marina del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, tot i que també dóna cobertura a l’àrea oest de la ciutat i als municipis del sud de l’àrea metropolitana. La Marina és membre com a emissora associada de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) i emet al 102.5 de la FM.

Àrea de cobertura

En el següent mapa podeu consultar l’àmbit de cobertura. L’emissora també es pot escoltar a través de La Marina i les aplicacions oficials per a Android i iPhone.

Mapa cobertura La Marina FM

Darreres publicacions

Sisena edició de Ràdio a les Escoles!

0
La Marina FM (102.5) ha col·laborat amb diversos centres educatius del barri en el projecte Ràdio a les Escoles. Aquesta iniciativa, que ja va per...

Amb el suport de

suport-e1369062598238

  • https://streaming2.elitecomunicacion.es:8248/stream
  • https://lamarina.cat/
  • LA MARINA RADIO 102.5 FM