No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

Ràdio: La Marina FM

Torna a la portada

Logo La Marina FM

La Marina FM és una emissora independent amb una programació que combina la fórmula convencional, amb continguts de proximitat i espais temàtics i especialitzats de tots els gèneres (divulgatius, musicals, culturals i esportius, entre molts altres).

La informació social i de proximitat té presència destacada a la graella, amb programes de llarga trajectòria que han rebut el reconeixement, no només de l’audiència, sinó també de les institucions. És el cas de Portes Obertes, Premi Benestar Social als Mitjans de Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona.

La seva àrea d’acció se centra en els barris de La Marina del districte de Sants-Montjuïc de Barcelona, tot i que també dóna cobertura a l’àrea oest de la ciutat i als municipis del sud de l’àrea metropolitana. La Marina FM és membre com a emissora associada de la Federació de Mitjans de Comunicació Locals de Catalunya (FMCLCat) i emet al 102.5 de la FM.

 

En el següent mapa podeu consultar l’àmbit de cobertura. L’emissora també es pot escoltar a través de La Marina Digital, les aplicacions oficials per a Android i iPhone, i portals de tercers com ara TuneIn.

Mapa cobertura La Marina FM

 

Si vols saber-ne més sobre la història de l’Associació de Mitjans de Comunicació Local i la ràdio fes clic aquí.

 

Amb el suport de:

suport-e1369062598238