Paguem els de sempre

Alba Calpe, estudiant de periodisme a la UAB 

 

 

 

 

 

 

Cristina Cifuentes ha dimitit, o almenys l’han fet dimitir, per robar dues cremes el 2011. Per sort, després de 36 dies des de l’esclat de la notícia del màster, la ex-presidenta de la Comunitat de Madrid ha renunciat al seu càrrec. Ara només queden les cendres d’un cas de falsedat de document públic. Ningú s’enrecorda del màster, tothom pensa ja en qui serà el seu successor.

Ha dimitir, això ja és un fet, però encara hem de suportar les seves declaracions dient que ha patit una “exposició permanent”.

Com a estudiant que sóc penso com ha estat una persona que té sota el seu càrrec milers d’estudiants, milers de professors a qui pagar-li, i ara va i ella menteix sobre el seu currículum. A nosaltres que ens esforcem, que anem a classe, que ens hi passem hores fen un treball de fi de grau o de màster i ella ja ho té tot fet. Ara podrem mentir tots?

Ha mentit i a més ha volgut atemorir els periodistes que la van denunciar. A sobre diu que el que ha passat, ha estat “una campanya de persecució implacable”. Clar que sí, senyora Cifuentes ara fer bon periodisme se li diu campanya de persecució, ara mostrar la veritat es diu “patir assetjament per terra, mar i aire, durant el matí i la nit”.

Que sàpiga que ha deixat a la Universitat Rey Juan Carlos, una administració pública, i l’Institut de Dret Públic del que depenia, amb molta falta de credibilitat. Qui recuperarà la credibilitat de l’ensenyança de la URJC, o fins i tot de l’ensenyança pública? Ara els estudiants i nous professionals, a sobre de la crisis, que ja ho fa difícil per treballar, hem de patir que es desconfiï de la credibilitat d’una institució que per a vostè com ha a representat política hauria de ser sagrada?

Com sempre ho faran els de sota, els estudiants, aquells que dies desprès, amb poca presència del professorat, es manifestaven davant de l’edifici principal de la universitat per demanar que s’aclarís el seu cas.

Una pregunta que em faig sempre que passen coses així, la gent no s’adona que totes les mentides i corrupcions provenen quasi bé sempre d’un mateix partit? Per què segueix governant el PP?

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.