La gent opina: Què penses sobre el partit polític VOX?

Redacció: Laura Sicilia / Andrea Bello 

Juan Cano, 18 anys, Auxiliar de seguretat

Mai no hauria pensat de veure’l on és ara, perquè em sembla molt radical per la societat en què vivim. Avui en dia convivim amb les persones que VOX rebutja, ja hi estem acostumats, però el seu discurs significa un retrocés molt gran, i no em sembla correcte.

 

Isabel Quesada, 54 anys, dependenta

Tinc una opinió totalment negativa, trobo que anem cap enrere, que no avancem res, i no m’agrada. Tornem a quan manaven uns senyors i es feia només el que ells deien i volien. Ni les dones tenim drets, ni veu ni vot, ni tampoc la gent que ells no volen que els tinguem.

 

Joel Domínguez, 22 anys, informàtic

No tinc gaire idea de política però els de VOX em semblen massa racistes, masclistes i de tot. Si la gent els vota, estem fotuts perquè és com votar a Franco i, la veritat, seria molt lamentable.

 

Álvaro Valera Pitarg, 28 anys, operari de fàbrica

Estic molt en contra del que diuen i de la direcció política a la qual estan portant el país, sobretot a Andalusia on ja han sortit. Jo no els votaria mai, aquesta gent parla per si mateixa, amb mesures en contra de les dones o escollint a militars com a ministres, és un partit d’ultradreta.

 

Rosa Rodríguez, 74 anys, jubilada

La veritat és que de política no entenc gaire però tinc clar a quin partit votar. Conec algunes de les propostes de VOX, com la de les armes que no veig malament, perquè no és normal que entrin a casa, et robin, et puguin matar i tu no et puguis defensar.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.