Solidaritat

No ocupa els grans titulars de la premsa, ni preocupa excessivament als tertulians ni opinadors dels mitjans de comunicació, però afortunadament i en paral·lel en l’actualitat, la solidaritat a la nostra societat encara funciona.

Milers de voluntaris i voluntàries dediquen part del seu temps lliure a tasques de col·laboració i ajut a la comunitat, en multitud de projectes i causes que cerquen una millora en la qualitat de la vida del nostre entorn.

Bancs d’aliments, recaptes, acompanyament, cooperació internacional, reforç educatiu, inserció social i una enorme llista d’àmbits i entitats que es nodreixen d’aquests valors de la solidaritat, que no està gaire de moda, que no escriu titulars però que omple els barris de les nostres ciutats d’una energia imparable.

Aquesta marea s’impulsa de forma silenciosa però constant durant tot l’any, sense pausa i sense necessitat d’esdevenir una moda o un element de conjuntura que “toca”. Escric això justament a les portes de l’època més “solidària” de l’any, defensant la idea que la solidaritat realment important és la que es construeix al llarg de tot l’any.

Xavier Sanz

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.