Posem color al barri, fem-ho!

Narjis Esslimni

Hola, em dic Narjis, tinc dotze anys, he nascut a Barcelona i visc des de sempre al barri de La Marina. Com a jove ciutadana, hi ha coses que veig que no m’agraden i d’altres que trobo a faltar, i he pensat que compartir-les és una bona idea. Començo. El que no m’agrada són les obres a tot arreu. Com a exemple, a sota de casa meva estan fent el pati comunitari desde fa més d’un any, i sempre està ple d’obrers, màquines i totxos. Espero que l’acabin algun dia.
Un altre cosa poc agradable és que els edificis són molt grisos i fa que tot sembli fosc i apagat. M’agradaria que hi hagués més color i més llums tot l’any i no només al Nadal. Ara fa goig passejar per la ciutat.
Per donar una mica de color al barri, potser hauríem de pintar murals i penjar-los per tot el barri, tot seria més bonic. Si els botiguers o l’ajuntament ens donessin permís per fer uns grafitis, seria genial!, hi ha molts llocs de Barcelona on es pot gaudir d’aquest art urbà, i són obres d’importants autors, com “Les Formigues” del passeig del Born, “Els Balcons” del Mercat de Santa Caterina o “Els Gats” del Raval.
Caminar i veure còmics o retrats a les parets fa més agradable viure a la ciutat i no veure només una paleta de grisos d’asfalt i pisos. El món dels adults ja és bastant avorrit.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.