Les formes de guardar

Imaginem el diputat Rufián en granota de faena i tocat amb mocador de puntes de farcell, en acció.
Vet aquí que ara ell és El Problema, i no els errors dels interioristes El Preu dels quals cal pagar religiosament. Com hi ha món!

No se sap del cert si el Congreso de los Diputados a Madrid és temple expiatori o monument decoratiu. Totes dues coses són possibles pel mateix Preu Únic de la vigent tarifa, plana com l’encefalograma.

De l’escó estant, i amb una insultant “naturalitat estudiada”, el diputat Rufián diu allò que ningú més gosa dir, i hom li escolta. El diputat no és ruc, i sap tirar imatges a càmera: només ha de mirar-hi abans d’etzibar “El rei va nu” per fer trontollar el règim del 78 en seu parlamentària.

Mentrestant, els Quatre Magnífics suprematistes Borrell, Rivera, Casado i Abascal (picant a la porta i amb mig cos ja a dins) bramen escopinades i reneguen de la veritat: el rescat bancari que mai no recuperarem, la Justícia malferida i maltractadora, la catalanofòbia que no cessa… El Preu que l’Estat està disposat a pagar, ara que la dita “Hacienda somos todos” és tan sols un eslògan ben triat per decorar les nostres treballades vides. Expiem-les, doncs.

https://alpeudelpou.home.blog/2018/12/11/les-formes-de-guardar/

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.