Els veïns opinen sobre el trasllat de la presó Model a la Zona Franca

 

DSC_0038Josep, jubilat Malament, hauria d’estar en una altra zona, no en un barri. cheap albion gold Ja estava en un barri i la treuen per posar-la en un altre barri, no em sembla correcte.

 

DSC_0040Jesús Creus, jubilat Malament, jo no la vull. albion gold Hi ha molts llocs per fer-la, a la Zona Franca no la volem. buy albion silver L’altre dia hi va haver una manifestació dels treballadors i el senyor Junqueras va dir que s’hauria de parlar amb tots els veïns de la Marina. buy albion gold Només falta que ara tinguem la presó aquí.

 

DSC_0041Montserrat Carrasco, neteja. Molt malament, no la volem. buy albion gold Això serà molt dolent per a totes les zones. cheap albion gold Hi haurà més delinqüència, i ja hi ha prou droga al barri, si ve més gent que la consumeix hi haurà més gent que la vengui. albion silver I això repercuteix a tots els veïns.

 

DSC_0044Laura García, estudiant. Potser hi hauria més seguretat, però no m’acaba de fer gràcia. cheap albion silver Ja és un barri sobre el qual la gent no en pensa massa bé i a sobre amb la presó …

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

  • https://streaming2.elitecomunicacion.es:8248/stream
  • https://lamarina.cat/
  • LA MARINA RADIO 102.5 FM