No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.
La Marina

L’Associació de Comerciants de la Marina celebrarà l’encesa de llums de Nadal el 27 de novembre

L’Associació de Comerciants de la Marina celebrarà l’encesa de llums de Nadal el 27 de novembre

El Nadal ja és aquí, i aquest any el barri de la Marina n’és protagonista. El proper 27 de novembre s’inicia la campanya de Nadal amb la tradicional encesa de tots els llums dels carrers de Barcelona i aquest 2015 és la Marina el barri encarregat d’inaugurar l’acte al districte de Sants Montjuïc. Aquest tret de sortida serà possible gràcies a la participació de l’Associació de Comerciants de la Marina i a les activitats que organitzarà.

Aquest any s’ha decidit dur a terme un conjunt d’activitats que començaran amb la festa d’inauguració a càrrec d’AMACORD GRUP VOCAL, que va ser finalista de la darrera edició del concurs musical “Oh Happy Day” de TV3. Laura Julibert, secretària de l’Associació de Comerciants de la Marina, assegura també que “el grup recorrerà els carrers comercials del barri cantant a capella” i que, posteriorment, “acabaran actuant a l’escenari”.

L’Associació de comerciants ens ha fet un recull de totes les activitats que es realitzaran el 27 de novembre. “Hi haurà una lectura de contes per als nens i nenes i una xocolatada”, activitats integrants d’una jornada que serà presentada per Joan Garcia Spiker.

L’objectiu és dinamitzar i aportar una visió més atractiva de la Marina. “La nostra voluntat és potenciar el comerç de proximitat, de manera que els veïns el tinguin més en compte a l’hora de fer les compres de Nadal”, afirmen. Alhora, des de l’associació es creu que “vindrà gent de fora del barri”.

Per la seva banda, han avançat que tenen previst “fer la plantació de l’arbre de Nadal del barri”, que recordem és un projecte del Centre Cultural Estrelles Altes i la Unió d’Entitats. L’arbre d’aquest any, amb la col·laboració de les escoles de la Marina, està creat amb material reciclable, concretament amb ampolles de plàstic. La proposta, però, està encara per determinar.

El barri tindrà més carrers il·luminats que mai. Amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, l’associació participarà en una campanya nadalenca amb previsions d’un increment de l’activitat econòmica no només a la ciutat, sinó també al barri de la Marina.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Etiquetes d'aquesta publicació:
actualitatLlums de NadalNadalnoticies

Publicacions relacionades

Parlem amb Jordi Cruz: “De Sants-Montjuïc Ràdio han sortit grans professionals, és com la Masia del Barça”

MIQUEL VERA | Jordi Cruz de 36 anys va néixer a Sant Andreu i des de ben jove va mostrar un

‘Star Wars: el despertar de la força’, una pel·lícula a l’alçada de la saga

“Trenta anys després de la victòria de l’Aliança Rebel sobre la segona Estrella de la Mort (fets narrats en l’Episodi

Nou centre integral per a persones amb paràlisi cerebral a Montjuïc

JUDIT VALDÉS| L’Associació i Fundació de la Paràlisi Cerebral (ASPACE), l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya han celebrat

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*