Can Clos també celebra el 25 N amb una jornada cultural, educativa i artística

El dissabte 27 de novembre, de 16:00 a 23:45 hores, l’Associació de veïns del barri de Can Clos ha organitzat una jornada contra la violència masclista. Es tracta d’una iniciativa on també hi participa Podem Barcelona i la Inefable, una organització sense ànim de lucre.

La tarda iniciarà amb la presentació del mural feminista de l’artista equatoriana “Killa.ek” qui és coneguda per reivindicar el paper de la dona a l’art urbà. Tot seguit, hi haurà un espai de micròfon obert dedicat a joves talents urbans.

A partir de les 16:00 hores, es durà a terme un taller anomenat “Vivències, grans històries de petits gestos” organitzat per La Inefable. El taller es basa en una instal·lació interactiva amb l’objectiu d’explicar el barri de Can Clos a través de la mirada de les seves àvies.

A les 18:00 hores, es podrà participar en un altre taller sobre la violència estètica a càrrec de Claudia Jimeno i, una mica més tard, una xerrada sobre “L’assetjament al carrer des de dins. Pels carrerons de l’assetjament” que coordina Antonia Protopopescu.

A les 19:00, Sasha B.Zuvanic, explicarà el rol que han de prendre els homes en els feminismes. I, paral·lelament es podrà formar part del taller d’autodefensa feminista, dirigit per Marta Itarte. El toc irònic i els riures aniran a càrrec d’Ana López, Sil de Castro i Fred Ricamas qui presentaran la Comèdia Feminista.

Arribades les 21:30 hores, es realitzarà l’esperada encesa de l’arbre de Nadal que donarà inici a les festes nadalenques al barri de Can Clos. La fi de la jornada es farà mitjançant un tancament musical de la mà de Djs Ruslana i Leandro DM.

Apropeu-vos a Can Clos i formeu part d’una jornada feminista i de reivindicació contra la violència masclista!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.