El casal de La Vinya acull una nova edició del programa SARA

Es tracta d’un programa sociolaboral dirigit a dones emigrants majors de 16 anys impulsat i finançat per l’Institut de Dones i implementat per la fundació CEPAIM. L’objectiu és promocionar espais de desenvolupament personal i motivacional per tal de millorar la seva ocupabilitat i capacitació dins del mercat laboral. 

L’itinerari del programa durarà 245 hores dividides en tres fases on s’implementarà una  metodologia participativa. La primera fase està dedicada a la motivació personal, l’autoestima i l’empoderament mitjançant diversos tallers grupals. La segona se centrarà en la formació ocupacional on es realitzarà un curs perquè les participants millorin les seves competències quant a la inserció sociolaboral. I, una última, dedicada a l’orientació i la recerca de llocs de treballs a través de sessions individuals i grupals.

Així doncs, el programa promou l’ocupabilitat, la formació i les competències digitals. A més, es preveu la possibilitat d’oferir ajudes econòmiques pel transport i la conciliació.

Els horaris s’estendran de dilluns a dijous, de 9:30 a 13:00 hores fins, ben bé, el mes de gener. Per més informació, podeu contactar a través del correu electrònic solescribano@cepaim.org o via telefònica 697175632 / 608818819.

COMPARTEIX
Article anteriorDemocràcia vigilada
Article següentTupper Sex feminista contra la violència sexual
Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.