Els comerços de La Marina se sumen a la Marató de TV3 i recaptaran diners per ajudar les víctimes de la Covid-19.

L'Associació de Comerciants del barri anima al veïnat a donar pessetes als comerços, que s'intercanviaran per diners.

Cartell de la Marató de TV3 2020. Font: CCMA

Text: Yaiza Sánchez

Enguany, la Marató de TV3 destinarà els recursos monetaris a les víctimes del coronavirus a Catalunya. L’Associació de Comerciants s’ha afegit al propòsit i ha començat una campanya per recaptar diners: fan una crida als veïns i veïnes que guarden pessetes, per tal que les portin als comerços del barri de La Marina i així intercanviar-ho per bitllets i monedes d’euros que proporcionar a la Marató.

Malgrat que ha agradat la idea, encara no han rebut la resposta esperada. “Hem començat fa poc i entenem que fa temps que la pesseta va marxar del mercat i pot costar trobar-les”, explica Mavi Coronado, propietària de la botiga d’accessoris Mavi Moda. Així i tot, els comerços animen a rebuscar entre els calaixos i portar les pessetes que trobin per casa. “Una miqueta acaba fent molt”, assegura Inmaculada Samorano, de l’establiment Zas! Cake, una pastisseria creativa.

La recol·lecta es mantindrà en peu fins al 7 de desembre. Els i les comerciants esperen que, de mica en mica, augmenti el nombre de donacions. “Al barri de La Marina sempre ens hem ajudat, i que millor manera que fer-ho per ajudar als més perjudicats per la pandèmia”, reflexiona Mavi Coronado.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.