Poble-sec el primer barri en superar els 100 contagis en una setmana

Els casos positius al districte Sants-Montjuïc segueixen pujant en aquesta anomenada segona onada. Tot i que, algunes de les Àrees Bàsiques de Salut (ABS) han aconseguit mantenir-se estables, la majoria han patit grans augments de positius, el cas més extrem el de Poble-sec que mantenint la seva tendència a l’alça ha estat el primer de superar els cent casos en una setmana, concretament amb 111 nous positius

No ha estat però, l’únic que ha pujat en nous positius, ja que Sants que la setmana anterior havia aconseguit baixar als 28 casos, aquesta setmana torna a pujar als 50 nous positius. També les ABS’s d’Hostafrancs-La Bordeta i de l’Espanya Industrial han patit un augment de gairebé 30 casos, situant-se en 83 i 42 positius respectivament.

Les dues ABS de La Marina, així com la de Font de la Guatlla s’han mantingut en xifres semblants a les de la setmana anterior. 

Podeu veure les dades amb més detall en el gràfic a continuació: 

Pel que fa a les dades acumulades i casos sospitosos:

Poble-sec també registra un augment en els casos sospitosos, arribant als 337 en la darrera setmana, mentre les altres ABS mantenen xifres semblants a la setmana anterior. 

En casos acumulats les xifres més elevades són de La Bordeta-Hostafrancs (1.203) i Font de la Guatlla (1.099), aquesta última també té la taxa de positius per cada 10.000 habitants més elevada, amb 422 positius/10.000 habitants. Seguida de La Marina de Prat Vermell + Zona Seat  amb 418 positius/10.000 habitants.

A Barcelona la taxa estandarditzada de casos acumulats se situa en els 320 casos per cada 100.000 habitants. Amb un total de 54.365 positius comptabilitzats des de l’inici de la pandèmia. 

Catalunya  des de l’inici de la pandèmia s’han registrat 235.037 casos de Covid-19.

A Espanya s’ha arribat als 1,05 milions de casos confirmats amb una prova PCR. 

Al mapa podeu consultar les diferències entre els barris del districte de Sants Montjuïc

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.