Indignació per la zona verda a Sant Cristòfol

ESTEL OLEART// Els veïns de Sant Cristòfol es van assabentar durant el mes de maig de la implantació d’una nova Àrea Verda al barri. La nova zona hauria de ser operativa a partir del 26 de juny. És la primera del barri, però no ha estat aquest el desencadenant de la reacció dels veïns.

Aquesta setmana els residents de la zona estan rebent informació sobre l’anomenada “targeta d’Àrea Verda“. Aquest document els permetrà aparcar per 20 cèntims al dia o 1 euro a la setmana. Hi haurà 691 places preferents per a veïns. El debat és si els veïns de la resta de la Marina hi podran aparcar gratuïtament o no.

L’Ajuntament de Barcelona diu que aquesta mesura ha estat fruit d’un procés de negociació i treball amb el veïnat del barri de Sant Cristòfol i que respon a un compromís adquirit pel govern del Districte. Afegeix que el Districte i el regidor “es van comprometre a resoldre la problemàtica que pateixen els veïns d’aquesta zona per trobar aparcament, que s’ha agreujat amb la implantació i l’augment de l’activitat de Fira Gran Via.”.

La resposta dels residents, però, no sembla concordar amb aquesta versió. S’ha fet una sol·licitud per a l’anul·lació de la Zona Verda. A més, a molts dels carrers afectats per la mesura encara no s’ha rebut la informació de les targetes.

unnamed

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.