“La meva ombra, l’altre jo”: l’exposició que sorgeix d’un homenatge

Autoretrat de l'autora de l'exposició, Neus Borrell

Des de fa uns anys, la Neus Borrell, presidenta de la Unió d’Entitats de La Marina, té el costum de fer retrats dels seus companys de feina com a obsequi quan aquests es jubilen.

El passat mes de maig, l’Amparo, una de els companyes més estimades per la Neus, s’havia de jubilar i, per això, tant Borrell com els seus companys, buscaven un regal original per celebrar l’ocasió. Després de molt rumiar-hi, van decidir que la seva estimada Amparo es mereixia un homenatge i que, a més, la Neus, com ja és habitual, li faria un retrat en blanc i negre.

Tots els companys i les companyes van preparar l’homenatge a l’Amparo amb gairebé un any d’antelació i, per poder amagar-li la sorpresa, van decidir utilitzar l’excusa que la Neus estava preparant una exposició. És així com va sorgir  “La meva ombra, l’altre jo”, que s’inaugura a la Sala Pepita Casanellas el proper 12 de setembre.

L’exposició –i l’homenatge– estaven inicialment previstos pel mes de maig passat, però es van haver de posposar per la pandèmia de la Covid-19. Tot i així, “La meva ombra, l’altre jo” no ha perdut el factor sorpresa. Per tal de preparar l’exposició, la Neus necessitava un mínim de quadres, així que durant un any (de maig del 2019 a maig del 2020) s’ha dedicat a retratar a familiars, amics, companys i veïns del barri, en el dia dels seus aniversaris. Les persones retratades, però, encara no han vist el resultat final de les creacions de la Neus, així que el proper 12 de setembre hi hauran moltes sorpreses. Si voleu ser testimoni de “La meva ombra, l’altre jo” i de totes les seves sorpreses que promet aquesta exposició, acosteu-vos el pròxim 12 de setembre a la Sala Pepita Casanellas entre les 17h30 i les 21h.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.