Inaugurats els locals de FOC 100 amb la presència de l’alcalde, Xavier Trias

El Submarí ja té més espais per poder dur a terme la seva feina. Ahir a la tarda es van obrir les portes dels nous locals, amb la benedicció del cardinal Lluís Martínez Sistach.

Els Submarí va celebrar ahir la inauguració dels nous locals del carrer Foc 100, coincidint amb el desè aniversari de la fundació de la que en forma part, Mans a les Mans. Els locals s’han pogut reformar i adaptar a les necessitats d’ús dels infants gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Barcelona i a les ajudes de Càrites Diocesana.

L’acte va comptar amb els parlaments de la Marta Candial, del Submarí, l’alcalde Xavier Trias, el cardinal Martínez Sistach i el mossen Josep Hortet. El batlle de Barcelona va senyalar la importància que té el tercer sector per la ciutat. Martínez Sistach va fer una crida a que els partits polítics i els ciutadans s’uneixin per intentar pal·liar la crisi i solucionar problemes com l’atur juvenil, que afecten durament barris com la Marina, on s’ubica el Submarí.

Després els més petits van enlairar globus de colors tot desitjant que molts més infants puguin beneficiar-se de les activitats de reforç escolar, sortides, colònies i casal del Submarí. Tot seguit, els gegants de la Marina van oferir un ball a tots els presents. Per acabar, el cardinal va beneïr els locals i les portes van obrir-se per tot aquell que volgués visitar-los.

Preguntats per Can Vies, tant Jordi Martí com l’alcalde Trias van afirmar que obririen la porta a noves negociacions amb el col·lectiu un cop hagi parat la violència a Sants. El regidor va qualificar de kale borroca la crema de contenidors o de l’excavadora i tots els actes que han succeït en els últims dies al barri.

A la nostra pàgina de facebook és disponible el discurs de Xavier Trias a la inauguració. També podeu sentir les entrevistes a l’alcalde i al regidor als següents enllaços:

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.