Més a prop teu i els butlletins informatius, ràdio de servei durant tot el confinament

Els periodistes Alejandra Sánchez i Albert Carrer

La Marina FM (102.5), l’emissora local ha mantingut durant tot el confinament serveis mínims que han tingut una molt bona acollida al barri. Així Més a prop teu, matinal conduit per Javier Artiga, ha esdevingut  el programa estrella de la casa. Trucades telefòniques d’arreu de l’estat, gent veïna saludant el conductor i explicant d’allò més divers han enriquit el to amè i relaxat que ha optat el programa en constatar una tendència a la saturació d’informació per aquells dies. 

I alhora d’informar de la proximitat i les preocupacions dels nostres veïns ha estat cabdal l’aposta de l’equip d’informatius (Els periodistes Alejandra Sánchez, Andrea Bello, Albert Aguilar, Víctor Recacha, Vanesa Alemán y Yohany Limpias) amb butlletins que s’han actualitat tres dies a la setmana i que s’han emès en tres franges horàries: set, vuit i nou del matí. Una i dos del migdia i sis i set de la tarda.

Moments com els aplaudiments quotidians, les iniciatives solidàries, associatives i veïnals i les destreses de molts veïns amb art com ara el saxofonista a Joan Miquel Ripoll, hi han estat reflectides. Però sobretot també la informació de l’evolució de la pandèmia al barri i al Districte, mitjançant una actualització continua de dades, la reacció i la feina de les escoles,  l’actuació de les institucions i el Districte. Notícies que ens han impactat com la mort de l’activista Josep Maria Torres….

Fets i veus diverses del veïnat, les entitats i els grups polítics reflectides a un serveis informatiu que ha tingut com a objectiu principal crear comunitat i ajudar a entendre el món, partint de casa i del carrer propi. Moltes gràcies a tots els que ens heu seguit!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.