El Centre Cívic de La Cadena impulsa l’art i la cultura amb una exposició virtual oberta a tota mena de creacions

Les propostes artístiques es podran presentar fins al dia 19 d’abril al mail cclacadena@entitatslamarina.org

Text: Alejandro Flores

L’Entitat ofereix amb l’exposició ‘CONFINART’ una mostra en línia i col·laborativa on poden participar artistes de totes les modalitats. Es tracta de fomentar la creació artística i la seva divulgació a tots els veïns i veïnes del barri de La Marina. La Cadena també ha hagut d’adaptar el seu calendari a la nova situació d’estat d’alarma. És per això que ara segueix la seva implicació en la divulgació cultural mitjançant les seves xarxes socials i el seu web.

 “Volem donar veu a la gent del barri perquè creïn les seves propostes artístiques. El que no podem fer físicament, amb aquest projecte, ho portem a la xarxa. Així, la gent podrà compartir la seva obra amb nosaltres i els demés”, explica la directora de La Cadena, l’Àngels Masqué. D’entre les propostes que es poden presentar, inclouen el dibuix i la pintura, la fotografia, la música, la coreografia i també les arts escèniques.

Aquests dies hem vist com nombrosos artistes han compartit les seves creacions a través de les xarxes socials, una eina que potencia la divulgació cultural en moments on els museus, cinemes i teatres resten tancats. “L’art i la cultura ens ajuden a saber del món i també de nosaltres mateixos. En moments com aquests, on la situació ens obliga a romandre a casa, creiem que és important mirar cap a nosaltres i conèixer-nos”, aclareix l’Àngels.

El Centre Cívic de La Cadena també ha hagut d’adaptar les seves activitats a la situació de confinament. El seu programa d’actuació es centrava, principalment, en les activitats presencials. Ara, els monitors que poden donar cursos a distància –segons l’Àngels prop del 95% d’ells- segueixen la seva feina mitjançant les xarxes socials, on comparteixen diverses propostes de tallers amb els veïns i veïnes del barri de La Marina. 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.