Convocat el Consell de Barri a la Marina el 10 d’abril

El Regidor del Districte de Sants- Montjuïc, Jordi Martí, ha confirmat l’assistència d’un representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

 

EVA ALBIOL|

El proper 10 d’abril  a les 19h de la tarda tindrà lloc a la Sala Pepita Casanellas ( Pg de la Zona Franca, 185) el Consell de Barri de la Marina. Segons ha confirmat el Regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, es mostra disposat a fer ressò de les reivindicacions que sorgeixin en aquest Consell i exigir les millores que siguin necessàries. I és que, un dels conflictes més presents aquests últims mesos, ha estat, se’ns dubte, el relacionat amb l’exigència de l’arribada del metro i la millora del servei d’autobusos per part de veïns, entitats i associacions de la Marina. És per aquest motiu, que Martí ha confirmat que “el Districte informarà sobre aquests temes amb un representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que és qui n’assumeix la competència”.

A més, el Regidor ha volgut deixar clar que aquest Consell ” ha estat fixat pel Districte. No s’ha fet perquè algú ho ha demanat o reclamat, ja estava previst”. Sembla ser que la polèmica està servida i que caldrà esperar fins al 10 d’abril per veure’n els resultats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here