Convocat el Consell de Barri a la Marina el 10 d’abril

El Regidor del Districte de Sants- Montjuïc, Jordi Martí, ha confirmat l’assistència d’un representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

 

EVA ALBIOL|

El proper 10 d’abril  a les 19h de la tarda tindrà lloc a la Sala Pepita Casanellas ( Pg de la Zona Franca, 185) el Consell de Barri de la Marina. Segons ha confirmat el Regidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí, es mostra disposat a fer ressò de les reivindicacions que sorgeixin en aquest Consell i exigir les millores que siguin necessàries. I és que, un dels conflictes més presents aquests últims mesos, ha estat, se’ns dubte, el relacionat amb l’exigència de l’arribada del metro i la millora del servei d’autobusos per part de veïns, entitats i associacions de la Marina. És per aquest motiu, que Martí ha confirmat que “el Districte informarà sobre aquests temes amb un representant del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, que és qui n’assumeix la competència”.

A més, el Regidor ha volgut deixar clar que aquest Consell ” ha estat fixat pel Districte. No s’ha fet perquè algú ho ha demanat o reclamat, ja estava previst”. Sembla ser que la polèmica està servida i que caldrà esperar fins al 10 d’abril per veure’n els resultats.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.