Concert solidari per #unmasterperlakarla

Redacció:Laura Sicilia

L’Espai Jove la Bàscula acollirà, dissabte 16 de febrer, un concert solidari que té com a objectiu recaptar diners per a la campanya “Un màster per la Karla”.

La Karla era una nena de només 7 anys què va morir a causa d’un tumor cerebral. La seva mare és l’Esther, la qual ha passat els últims quatre anys patint al costat de la seva filla. Després de la pèrdua, l’Esther, de professió infermera, va decidir iniciar, a l’octubre, un màster en infermeria oncològica i després vol especialitzar-se en oncologia infantil. Tot plegat té una durada de dos anys i un cost de 4.500 euros. Sergio Alvarado, amic de l’Esther des de fa molts anys, vol ajudar a la seva amiga en tot el possible en aquests durs moments, i és per això que ha engegat aquest projecte solidari amb el qual vol aconseguir la màxima quantitat de diners possibles, ja que allò que es recapti, un cop pagat el màster de l’Esther, anirà dirigit a l’hospital de Sant Joan de Déu per tal que s’investigui en aquesta malaltia què es va emportar a la Karla.

El concert de dissabte és a les 17.30 h, és gratuït i en ell i participen La Marina Sona, en José Luis Serrano i la Banda de la Soci. Aquells que vulguin conèixer més sobre aquest projecte i participar en la causa, ho poden fer a través del web https://www.kukumiku.com/proyectos/unmasterperlakarla/.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.