Jaume Collboni es compromet a acabar la L9 si arriba a l’alcaldia amb el PSC

MIQUEL VERA| Jaume Collboni ha assistit avui a un acte amb veïns a la biblioteca Paco Candel del barri de la Marina per presentar la seva candidatura a les primàries que el PSC farà per escollir el seu candidat a les eleccions municipals del 2015.

El polític socialista ha començat la seva presentació tot excusant-se pels vint minuts de retard amb que ha arribat. “les retallades en transport perjudiquen la vida dels veïns, Barcelona s’ha aturat, jo que he estat un nen de barri, sé que significa que una zona de la ciutat lluiti pels seus drets bàsics”.

La campanya per les primàries del candidat socialista es basa en aquest concepte, el dels “Drets”. En declaracions al diari “La Marina” Collboni ha enumerat aquests drets que vol impulsar si arriba a l’alcaldia: El dret a la salut, el dret a l’ensenyament, el dret a l’habitage i el dret al transport.

Precisament el transport ha estat un dels eixos en que ha girat la conferencia, reivindicant el drets dels veïns de la Marina a disposar d’un metro , i d’unes estacions que ja estàn construïdes.

Al torn de preguntes, Collboni ha assegurat que si ell fos l’alcalde, només cediria el padró municpal per fer el cens e la consulta del 9N, si aquesta és “legal i acordada amb l’estat”. El possible alcaldable també ha hagut de respondre una incòmoda qüestió d’un dels assistens a l’acte, que li plantejava si en el cas que perdès les eleccions, abandonaria el seu paper a l’oposició davant una oferta d’embaixador o ministre, tal i com va fer l’ex-alcalde Joan Clos.

Collboni, sorprès per la pregunta, ha declrat, que si el seu únic objetiu fos ser alcalde, possiblement no s’hauria presentat a les primàries, ja que és difícil que les guanyi, i encara ho és més que el PSC recuperi l’alcaldia de la ciutat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.