“Campanya In-forma’t 2014”

El Punt. Punt d’Informació Juvenil Sants-Montjuïc|

A principis d’any es va iniciar la Campanya In-forma’t, amb un seguit d’activitats per tal d’informar i orientar els joves en el seu itinerari acadèmic i al mateix temps poder conèixer l’oferta formativa existent a Barcelona. Les activitats, organitzades pels diferents Punts d’Informació Juvenil de Barcelona, es realitzen del mes de gener al mes d’abril. Per a més información: www.informat.cat

Les activitats organitzades pel Punt d’Informació Juvenil de Sants-Montjuïc són:

“Exposició i xerrada Acabes l’ESO, ja saps què faràs?” del 28 de gener al 7 de febrer. Una exposició formada per 11 plafons informatius on es presenten totes les opcions acadèmiques possibles un cop els i les joves acaben l’ESO. Els Centres d’Ensenyament visiten l’exposició i se’ls fa una xerrada al grup-classe amb informació sobre els diferents itineraris acadèmics.

 “Xerrades de Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior” dimecres 26 de febrer de 9 a 14h, al Centre Cívic Cotxeres de Sants.

La jornada inclourà sessions sobre cicles formatius d’onze famílies professionals, tant de grau mitjà (CFGM) com superior (CFGS), a càrrec de professors que imparteixen aquests estudis. S’explicarà les vies per accedir-hi, els cicles de cada família, el funcionament dels cursos, les sortides laborals, etc. L’activitat és gratuïta i oberta a tothom, no cal inscripció prèvia!

“Itineraris acadèmics després de l’ESO. Un recorregut pel sistema educatiu actual” dimecres 5 de març a les 18.30h, a la Biblioteca Francesc Candel.

Xerrada informativa sobre els diferents itineraris acadèmics del sistema educatiu actual que poden realitzar els i les joves un cop hagin finalitzat els estudis de l’ESO. Activitat adreçada a pares i mares d’alumnes i a professionals de l’àmbit socioeducatiu. Inscripció prèvia a El Punt – PIJ Sants-Montjuïc: 93 291 42 54 o elpunt@bcn.cat

“Fòrum entr@lumnes a facebook” del 24 de març a l’11 d’abril (facebook.com/Informat)

Espai virtual on es pot preguntar i resoldre dubtes parlant amb estudiants que actualment cursen estudis de cicles formatius, batxillerat, graus universitaris o si es necessiten aclariments sobre tràmits acadèmics.

Al PIJ de Sants-Montjuïc, et podem informar de les activitats de la campanya, així com informar-te o assessorar-te en temes d’itineraris acadèmics. Ens pots trobar, els dilluns de 10 a 14h i de dilluns a divendres de 17 a 20.30h al C/Muntadas,5  (tel. 93 291 42 54 / elpunt@bcn.cat).

A l’antena de la Marina del Port també ens pots trobar els dimarts i dijous de 17 a 20.30h al Passeig de la Zona Franca,185 (tel. 93 256 37 36)

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.