Barcelona Activa ofereix un servei de dinamització empresarial a la Marina i a la Zona Franca

Ajuntament de Barcelona

Barcelona Activa ha convocat el concurs per licitar el servei de dinamització empresarial als barris de la Marina i als polígons de la Zona Franca. L’adjudicatària explicarà a les empreses d’aquest territori els serveis que els ofereixen des de l’Oficina d’Atenció a les Empreses, identificarà les necessitats de les empreses i buscarà possibles col·laboracions amb l’objectiu d’impulsar projectes de dinamització.

El servei de dinamització es centrarà, principalment, en les següents activitats:

  • L’exploració del terreny i visites a les empreses de l’eix implicat, on hi haurà un establiment de contacte amb les empreses, i on s’identificaran les seves necessitats i les potencialitats.
  • La realització d’accions de comunicació a les empreses del territori, amb la finalitat de disposar dels serveis i programes de Barcelona Activa.
  • La coordinació amb Barcelona Activa, el Districte de Sants-Montjuïc, el Pla de Barris i altres entitats de l’Ajuntament de Barcelona.
  • La participació en reunions i espais de trobada de les entitats i associacions que existeixen al barri per mantenir relació amb la dinamització de les empreses.

A més, el servei comptarà amb una acció complementària, a nivell intern, que constarà en:

  • Conèixer la zona i els seus condicionants: l’urbanisme, la possibilitat de reubicar les empreses al polígon de la Zona Franca o a altres espais industrials de la ciutat.
  • Informar sobre totes les empreses de la zona.
  • Participar en la realització d’informes sobre les empreses i els polígons industrials del territori.
  • Informar sobre el sector industrial, en termes com les característiques, les necessitats i les tendències.

El pressupost màxim de licitació del contracte per dos anys és de 120.000 euros + IVA. Les ofertes es poden presentar fins a les 14 h del 23 de febrer a la seu de Barcelona Activa, situada al carrer Llacuna, 162-164.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.