A la Marina és Nadal i estem contents

LA MARINA VIVA
Els tres Carters Reials junt amb l'equip de col·laboradors de la Unió d'Entitats de La Marina i La Marina Viva
RAQUEL M. MARTÍNEZ|

Els nostres barris s’omplen d’activitats per celebrar les festes.

El Nadal va arribar als barris de la Marina amb l’encesa dels llums el 22 de novembre. Per tal de celebrar-lo com cal, s’han dut a terme diverses activitats per a tots els públics.

El passat 14 de desembre vam poder gaudir del pessebre vivent, representat per nens, joves i adults del barri als jardins dels Drets Humans.

Rere el Nadal va arribar el 2014. Per començar l’any, va preparar-se la campanya de recollida de joguines “Un Nadal, un somriure”. La van organitzar la parròquia de Sant Cristòfol, el Diari La Marina, Sants-Montjuïc ràdio i l’Associació de veïns de Sant Cristòfol. Hi van col·laborar Imagina ser feliz i la Joia de Montjuïc. La campanya es va dur a terme del 3 al 5 de gener, de 17 a 21h a la plaça de la Marina; amb el suport d’una programació especial a Sants-Montjuïc ràdio.

La tarda del 4 de gener, els carters reials van visitar la mateixa plaça per recollir les cartes dels infants, que van gaudir també  d’una xocolatada. Per acabar, el dia 5 per la tarda el barri es va omplir de gresca amb la cavalcada de Reis, que va portar ses majestats des de la plaça de les Matemàtiques fins a la plaça de la Marina.

Pots reviure totes aquestes activitats amb les galeries fotogràfiques que hem realitzat: la cavalcada de Reis , la campanya “Un Nadal, un somriure” i el pessebre vivent.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.