El comitè d’empresa de Seat denuncia pressions “polítiques i monàrquiques” per marxar de Catalunya

Font: Seat.es

Matías Carnero, president del comitè d’empresa de Seat Martorell, ha declarat aquest dimecres, en una entrevista a la cadena basca EITB, que l’empresa ha rebut pressions “polítiques i monàrquiques” perquè traslladi la seva seu oficial fora de Catalunya. Ha afegit que l’actual situació política a Catalunya no està afectant a la producció i la venta.

A més, ha explicat que a la trobada a la Zarzuela després de la desfilada militar del 12-O es va parlar molt de la Seat i el seu futur. Per poder entendre el perquè d’aquestes pressions, Carnero recorda que “el Rei i Mariano Rajoy coneixen els directius i els consells de Seat”, i que un dels consellers del consell administratiu és Josep Piqué, expresident del Partit Popular a Catalunya.

Tot i així, Carnero ha assegurat que “no volen entrar en guerres polítiques” i que “la Seat seguirà fabricant i venent el màxim possible”.

Seat, Societat Espanyola d’Automòbils de Turisme, és una empresa automobilística fundada per l’Institut Nacional de la Industria, l’any 1950. Des dels seus inicis, la fàbrica va estar ubicada a la Zona Franca de Barcelona. L’any 1993 es va decidir traslladar-la a Martorell.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.