Un estudiant de l’IES Lluís Domènech i Montaner obté la millor qualificació de tota Catalunya en les proves de batxillerat.

El passat 24 d’octubre els estudiants Luis Conde i Pedro Morata de l’IES Lluís Domènech i Montaner, van rebre de mans del mateix president de la Generalitat, Carles Puigdemont i de la Consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz el reconeixement oficial a l’excel·lència en els estudis de batxillerat. Els estudiants van superar segon de batxillerat el curs passat amb les millors qualificacions de tota Catalunya, de fet la nota de Conde va ser la més alta de tots els  guardonats, que van dut a terme unes proves comunes realitzades el passat 28 de juny en diferents centres educatius d’arreu del país.

dsc08968
Luis Conde durant l’acte de lliurament de premis.

Conde i Morata al igual que la resta dels estudiants destacats, fins a 55 estudiants en tota Catalunya, quedaran exempts de les taxes universitàries durant el primer curs, obtindran una plaça gratuïta durant el curs que ve a l’Escola Oficial d’Idiomes i una estada en un centre de recerca de referència.

El programa “Amb veu de Dona” de La Marina FM 102.5 va entrevistar-los pels seus assoliments i tots dos van explicar les seves primeres experiències a la universitat. Conde ha escollit Història. “Cap carrera universitària en aquest moment et pot garantir una feina, per tant millor escollir allò que t’agrada” va ser el seu  raonament a l’hora de prendre la decisió. Morata per la seva part, encara que no ho tenia massa clar va triar Biologia Humana i és conscient de les exigències que allò significa. Quan les conductores del programa els van consultats per la dinàmica política, les seves opinions no van coincidir.

dsc09157
Pedro Morata durant l’acte de lliurament de premis.

Pedro es declara mes bé d’esquerres, però és escèptic i no ho té massa clar quan el toca triar quin partit votar. Lluis, en canvi valora més positivament als partits, doncs creu que tots tenen coses per aportar i que hi ha massa temes que s’han de resoldre amb urgència. Respecte del barri són conscients de la seva llunyania respecte del centre de la ciutat, però destaquen més les possibilitats que té  per fer tot tipus d’activitat cultural.

 

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.