Presentació de la cinquena edició del Gran Recapte d’Aliments

BANC DELS ALIMENTS|

Els propers 29 i 30 de novembre 15.000 voluntaris es mobilitzaran arreu de Catalunya per fer realitat , un any més, l’objectiu del Gran Recapte, recaptar el màxim d’aliments bàsics de llarga durada.

El proper dijous 14 de novembre, a les 10:30h a la seu de la Fundació Banc dels Aliments de Barcelona (c/ Motors,122; 08040 Barcelona) es presentarà als mitjans la 5ena edició del Gran Recapte.

A l’acte hi assistiran l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la Consellera de Benestar Social i Família,Neus Munté; el cuiner Joan Roca, la periodista Agnès Marquès, representants dels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya i Laia Guinjoan, responsable de la campanya.

La campanya de recollida s’organitza per cinquè any consecutiu amb la finalitat de donar resposta a la precarietat alimentària de les persones més necessitades de Catalunya. Fa un any l’objectiu era recollir 1.400.000 kg, i finalment es van assolir els 2.727.000 kgs. Enguany, l’entorn de crisi econòmica ha agreujat la situació i és per això que l’organització espera superar la quantitat recollida a l’edició anterior. Però per a aconseguir-ho, el més important ha estat comptar amb l’ajuda dels 15.000 voluntaris que s’han apuntat arreu de Catalunya i ara que els ciutadans facin la seva donació, els propers dies 29 i 30 de novembre a mercats i supermercats Més d’un milió i mig de persones a Catalunya pateixen mancances alimentàries.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.