Finalitza la reurbanització de la finca de l’antic restaurant-cafeteria La Pèrgola a Sants-Montjuïc

Després d’enderrocar-lo entre novembre i desembre de 2014 pel seu desús i deteriorament, l’Ajuntament de Barcelona ha finalitzat les obres de reurbanització de la finca de l’antic restaurant-cafeteria La Pèrgola, situada al Districte de Sants-Montjuïc. Aquestes obres han permès guanyar 1.706,64 m2 per a ús ciutadà, un espai que limita amb un dels pavellons de Fira de Barcelona, al costat de Casa Ramona (Caixa Fòrum) i davant la Font Màgica de Montjuïc.

Aquesta reurbanització ha suposat una inversió total de 225.000 euros. El nou espai disposarà d’una nova pavimentació, que segons el propi Ajuntament té les mateixes característiques constructives que l’Avinguda de Maria Cristina. Per la seva banda, hi haurà una zona d’estada amb llocs per seure, un paviment de sauló i un arbrat.

Després de les feines d’enderroc i regularització del solar, la finca va quedar tancada amb una xarxa metàl•lica a l’espera de les futures actuacions que la incorporessin a l’espai públic. Tot i la finalització d’aquesta reurbanització, l’Ajuntament de Barcelona encara està avaluant la possibilitat d’intervenir en la paret mitgera que ha resultat de l’enderroc de l’antic restaurant-cafeteria.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.