La Carta als Reis Mags

Judit Viudas Suñe

Infermera CAP Doctor Carles Ribas

Des de l’equip del CAP Dr. Carles Ribas us desitgem a tots molt bona entrada d’any! Com sempre es diu: que l’any 2019 ens porti a tots diners, felicitat… i, com no? Molta salut!

Son moltes les persones que creuen que l’inici de l’any és una ocasió perfecte per als nous propòsits. La felicitat i les forces que ens donen aquestes dates de Nadal són el terreny perfecte per a plantar i fer créixer tots els nostres desitjos.

I com que la salut és un dels pilars perquè tot es faci realitat, us volem proposar algunes idees per a començar l’any 2019 amb alguns objectius que us ajudaran a mantenir el millor estat de salut possible!

  • Deixaré de fumar per a respirar millor i evitar malalties!
  • M’aprimaré una mica per a tenir menys risc de malalties cardiovasculars.
  • Si tinc hipertensió o diabetis, aquest any em proposo intentar seguir els consells dietètics que em diu la meva infermera.
  • Si no vaig mai a visitar-me… aquets és un bon moment per a començar! Si el cotxe necessita passar una ITV, segur que jo també!
  • Faré exercici de manera regular! El gimnàs és molt bona idea.. però si no hi puc anar.. córrer o caminar ràpid també em pot ajudar.. el més important és fer caminar al cor! (No li escau massa bé quedar-se assegut).
  • Si tot el temps el tinc ocupat i sempre he de mirar pels demés… obligar-me a tenir una estona per distreure’m també em pot ajudar!

Aquests, i molts més que segur que se us acudeixen, són alguns dels nous propòsits d’any nou que us oferim! No dubteu en explicar-nos que us semblen quan ens veieu! Estarem aquí per ajudar-vos a aconseguir-ho!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.