No es pot rebre informació. El temps actual a La Marina 0°C, No es pot rebre informació.

ICV-EUIA constata el “fracàs de trias en la gestió de can vies i reclama una sortida dialogada amb acords”

ICV-EUIA constata el “fracàs de trias en la gestió de can vies i reclama una sortida dialogada amb acords”

El portaveu d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Barcelona, Quim Mestre, ha assegurat  que “és imprescindible que l’Ajuntament trobi una sortida dialogada amb acords per posar fi a l’escalada de violència” que ha generat el desallotjament de Can Vies, i ha constatat el “fracàs del govern de Xavier Trias” en la gestió d’aquest conflicte.

Mestre ha expressat el “rebuig d’ICV-EUiA a qualsevol acte de violència”, i ha denunciat els “excessos policials” i l’actuació “desproporcionada” dels Mossos d’Esquadra, que “expressa manca de previsió, de coordinació i d’informació per part de la Conselleria d’Interior a l’Ajuntament de Barcelona”.

“Si Manel Prat no hagués dimitit ahir, avui estaríem reclamant la seva dimissió per l’operatiu d’ahir”, pel qual Mestre ha exigit explicacions i responsabilitats, recordant que “van ser agredits veïns que no participaven en les protestes i professionals de mitjans de comunicació”.

El portaveu de la coalició al Consistori ha reclamat que aquests “excessos no es reprodueixin avui” davant les convocatòries previstes per a aquest vespre, i ha fet també una crida a que “les manifestacions siguin pacífiques”, rebutjant els incidents que “han afectat el veïnat i comerços de Sants, així com treballadors i treballadores de mitjans de comunicació”.

Redacció

Redacció

Mitjans de comunicació dels barris de la Marina. Segueix-nos a La Marina FM (102.5), el diari La Marina, La Marina Digital, La Marina APP i a les xarxes socials.


Etiquetes d'aquesta publicació:
can viesICV-EUiAQUIM MESTREXavier Trias

Cap comentari

Escriu un comentari
Cap comentari, de moment! Pots ser el primer a comentar això!

Escriu un comentari

El teu correu electrònic no es mostrarà.
Els camps obligatoris estan marcats*