L’oferta d’activitats esportives es manté durant l’estiu als patis escolars i a les piscines

A banda de les activitats que ofereixen els diversos clubs privats, l’estiu obre les portes o manté, almenys amb servei de mínims, algunes de les propostes públiques que ja realitza durant la temporada. Amb l’inici de les vacances, per exemple, l’ús dels patis escolars per a la realització d’actes esportius adreçats a petits i grans es redueix a un horari concret però segueix en peu. Són espais poliesportius ideals per a la pràctica i se’n treu suc amb una programació que torna a tenir com a protagonistes dues escoles del districte: L’Institut Lluís Vives, a Sants, i l’Escola Enric Granados, de la Marina.

Detall d’Activitats. Horaris:

  • Escola i Institut Lluís Vives  Canalejas, 107. De dilluns a diumenge, de 17 a 20 h
  • Escola Enric Granados.  Zona Franca, 98 (entrada pel c. del Foc).  De dilluns a diumenge, de 17 a 20 h

 

Activitats de dinamització educativa durant les vacances d’estiu:

Escola Enric Granados

Dimarts, 30 de juny de 18 a 19.30 h. Esports col·lectius

Divendres, 10 de juliol de 18 a 19.30 h. Un estiu esportiu

Dimarts, 28 de juliol de 17 a 20 h. Maleta de jocs de pilota

Escola Lluís Vives i Institut Lluís Vives

Dissabte, 4 de juliol de 18 a 19.30 h. Estiu Ultimate!

Dimecres, 8 de juliol de 18 a 19.30 h. Jocs cooperatius

Dissabte, 18 de juliol de 18 a 19.30 h. Un estiu esportiu

Dimecres, 22 de juliol de 18 a 19.30 h. Unes vacances plenes d’esport

 

D’altra banda, l’estiu també posa en marxa alguns equipaments tancats durant la resta de l’any. És el cas de piscines i serveis relacionats amb esports de platja o d’aigua. Al districte les Picornell ja obren de febrer a novembre la seva piscina exterior, que és reforçada amb més vigilància i regulació de cara a aquests mesos més forts de calor. D’altra banda, la Piscina Municipal de Montjuïc va obrir les seves portes el passat 29 de juny i allargarà temporada com la resta d’equipaments fins a finals de setembre.

D’altra banda les platges disposen un any més d’un servei de suport al bany adreçat específicament a aquelles persones amb mobilitat reduïda que necessiten ajuda personal i tècnica per poder accedir a l’aigua. Les platges accessibles amb servei de suport al bany disposen d’una caseta vestidor, cadires amfíbies, grua elevador, armilles salvavides, para-sols i també d’un servei de voluntaris per ajudar a les persones amb mobilitat reduïda a entrar i sortir de l’aigua i a gaudir del bany.

Entre l’1 de juny i el 27 de setembre, el servei estarà en funcionament a les platges de la Barceloneta, la Nova Icària i el Fòrum. Durant els mesos de juliol, agost i primera quinzena de setembre funciona tots els dies. El mes de juny i la segona quinzena de setembre se’n pot gaudir només els caps de setmana i els dies festius.

Pel que fa a altres esports,  les platges ja disposen d’una catorzena de camps amb xarxes de vòlei i cistelles de corfbol de lliure accés per a tothom: una a la Nova Mar Bella, la Mar Bella, la Barceloneta i Sant Sebastià; dues a Bogatell i quatre a la Nova Icària i el Somorrostro.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.