Celebrat el segon torneig d’escacs de l’Espai Química

Per aquestes mateixes dates de l’any passat vam celebrar el primer torneig infantil d’escacs “Espai Química”, una iniciativa que va sorgir a petició dels nens que rebien classes d’escacs. Molts volen  jugar sobretot, així que vam organitzar un torneig on poguessin acudir tots els nens del barri que volguessin passar-s’ho bé jugant unes partides d’escacs.

Enguany, seguint la idea del curs passat hem celebrat el 2n torneig d’escacs infantils “Espai Química”. Es va realitzar els diumenges 11 i 18 de juny com a tancament de les activitats del curs. S’hi van jugar 6 partides; tres cada diumenge, i podien participar els nens i nenes fins a 16 anys (vam tenir 41 inscrits, un menys que l’any passat). El desenvolupament del torneig va ser excel·lent, tant en el joc com en la col·laboració de les famílies dels participants. El torneig va acabar en un empat i es va resoldre pel nombre més gran de partides guanyades, així va guanyar Orión Gómez, quedant segon Gael Bassolet, tots dos amb cinc punts.

Per a tancar el curs, després del lliurament de premis del torneig infantil es van entregar també els premis del primer torneig social del club (només per a jugadors federats o aficionats vinculats al club). El va guanyar Lluís Julian, seguit d’Alan White com a segon i Marc Frieros en tercer lloc. El torneig sencer va estar molt disputat i potser realitzem el segon torneig social en la tardor de l’any que ve, com a preparació per a la competició oficial de clubs que té lloc en el primer trimestre de cada any.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.