Estudiants del Domènech i Montaner participen a la Triatló Escolar de Barcelona

Els dies 7 i 8 de juny es va celebrar la XXXV Triatló Escolar de Barcelona, organitzada per l’Ajuntament de Barcelona i subvencionada pel Pla d’Activitats Escolars (PAE). Les instal·lacions es troben al Complex Esportiu Municipal i a la platja de la Mar Bella. L’alumnat de 2n i 4t d’ESO de l’INS Lluís Domènech i Montaner, hi va participar, un any més.  Mariona Canadell i Jordà Fernández han estat els docents d’Educació Física que han pogut dur a terme aquesta activitat en què asseguren que “per tal de poder-hi participar cal que el professorat de l’especialitat rebi una formació i assistir a una reunió organitzativa abans de la prova”.

Una triatló és una prova combinada de natació, bicicleta i córrer. En aquest cas, havien de nedar 100 m, recórrer en bicicleta 3 km i, finalment, córrer 1,5 km, aproximadament. Des de l’institut s’ha preparat a consciència aquesta prova: han treballat per tal de millorar la resistència aeròbica, s’han practicat les transicions de les proves i estem molt satisfets i satisfetes amb els resultats:

A 2n d’ESO van participar 2 mil alumnes de tota la ciutat i els alumnes David Trujillo, Taemin Noh i Achrat Et Touiher van quedar en 12a, 18a i 196a posició, respectivament. Pel que fa a les noies, Sara González, Anna Casas i Leyre Gorrea es van classificar en el 496, 715 i 950 de la classificació general. La Sara assegura “no m’esperava aquest resultat i el que més m’ha agradat és nedar”. Per contra, en David i en Taemin asseguren que “córrer és el que més ens ha motivat i, nedar, el que menys”.  Això sí: tothom està d’acord en què tornarien a fer la prova, tot i que van passar molta calor! A 4t d’ESO Racel García va quedar 37è i Adam Mouden, 166.  Quant a la classificació femenina, Maria Campoy ha quedat a la posició 354.

La Triatló Escolar de Barcelona es consolida any rere any com un esdeveniment esportiu d’èxit. Fomenta l’esport i l’esperit competitiu entres els i les estudiants de la ciutat. 

Agraïm al professorat que ha fet possible que l’alumnat del Domènech i Montaner hi pugui participar un cop més i felicitem els nois i les noies que han aconseguit uns excel·lents resultats!! Enhorabona!

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.