Detingut un entrenador de la U.E. Sants per abusos sexuals

Enmig d’uns mesos marcats per la celebració del centenari de l’entitat santsenca, un entrenador de trenta-tres anys de la Unió Esportiva Sants va ser detingut a principis de juny per abusar presumptament de tres jugadores, dues d’elles menors d’edat. Les tres jugadores, de 16, 17 i 18 anys, van acudir a una comissaria dels Mossos d’Esquadra per a presentar una denúncia conjunta contra el seu entrenador per tocaments o petons sense consentiment.

Les tres jugadores, de 16, 17 i 18 anys, van acudir a una comissaria dels Mossos d’Esquadra per a presentar una denúncia conjunta

L’entrenador va passar a disposició judicial en una causa oberta per tres delictes d’abús sexual i va quedar en llibertat amb mesures cautelars. No obstant això, l’ordre del jutge assenyalava de manera taxativa que no podia comunicar-se de cap manera amb les noies ni aproximar-se als seus domicilis, centres educatius o al club. El club el va apartar de l’equip i va quedar suspès de sou i treball.

La UE Sants també es va reunir amb les famílies de les jugadores i va posar el cas en mans de la Fundació Vicki Bernadet, que treballa amb menors que han sofert abusos sexuals, per a rebre assessorament i acompanyar-les.

Es dona la circumstància que el club santsenc havia posat en marxa aquesta temporada un protocol per a prevenir els abusos arran del cas d’Albert Benaiges. La detenció revela la importància que entitats públiques i privades, especialment si hi ha menors pel mig, prenguin mesures contra l’assetjament sexual.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.