El C.E La Marina celebra el segon homenatge a l’Alejandro Pardo

La gran final va ser entre el BAM i el CBSAPS amb victòria pels de Sant Antoni i el Poble-sec per només un punt (59-60)

Fa gairebé dos anys, els aficionats a l’esport del barri i tota la família del Club Esportiu La Marina es van llevar amb la sobtada notícia de la mort d’un jove esportista del Club, l’Alejandro Pardo. El noi, que només tenia disset anys, va perdre la vida després d’un coma provocat per un accident mentre feia esport amb bicicleta. Aquest dissabte 18 de setembre de 2021, el Club Esportiu La Marina ha organitzat el segon torneig en memòria d’Alejandro Pardo.

La competició era de caràcter amistós i va tenir quatre participants: el C.E. La Marina, el Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM), el C.B. Sant Antoni i el Poble-sec (CBSAPS) i el Sant Medir. En relació amb la participació, el president del C.E. La Marina i organitzador del torneig va expressar que els agradaria reunir a tots els equips del Districte per les següents edicions del memorial.

Les semifinals van enfrontar al BAM amb el Sant Medir i al C.E. La Marina amb el CBSAPS. Després de dos partits molt disputats, la gran final va ser entre el BAM i el CBSAPS amb victòria dels de Sant Antoni i el Poble-sec només d’un punt (59-60).

Després d’aquest torneig amistós, els quatre equips ja miren cap als primers partits de la temporada. El president del club del barri, Andreu Farrera, expressava que tot i les dificultats dels últims mesos, afronten la temporada amb molt d’optimisme i amb moltes ganes de començar a jugar els partits.

Text: Albert Aguilar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.