Nous directors de futbol a la Marina

Eric Galán ha estat nomenat el nou director de l'Esco

Arriba l’estiu i, com és habitual, els clubs de futbol duen a terme les noves incorporacions per l’inici de la temporada vinent. Pel que fa a la Unió Esportiva Sants i a l’Escola de Futbol Ángel Pedraza, aquests mesos no només han fitxat jugadors i jugadores pels seus planters sinó que també n’han renovat l’àrea directiva.

Joan Forcadell ha estat escollit com a nou president de la UE Sants amb el suport unànime de la Junta Directiva. El nou mandatari va arribar al club fa vint-i-un anys i fins aquest estiu era el seu vicepresident primer. Forcadell substituïa Montserrat Dot, que ha estat quatre anys al capdavant de l’entitat. Forcadell explica que el Sants és el club del seu cor, diu afrontar amb optimisme el nou mandat i afegeix que “comença una etapa de futur, plena de projectes molt il·lusionant i que està marcada pel nostre centenari. Volem que totes les categories del club es consolidin i sobretot la del primer equip.”

Pel que fa a la Marina, Eric Galán ha estat nomenat el nou director de l’Escola de Futbol Ángel Pedraza. Després de diverses temporades a l’Escola, Galán ha passat a ser el màxim responsable esportiu del club. Tal com ens ha confirmat el mateix directiu, “aquest rol no existia dins l’Escola i s’ha creat per a controlar tan bé com sigui possible les estructures de treball que tenen”. També han ampliat la seu perquè l’analista Aitor Roldán pugui veure i analitzar els partits.

Els aficionats i aficionades al futbol que vulguin gaudir dels partits de tots dos clubs només s’han d’apropar al Complex Esportiu la Báscula-Emilio Fernández i al Poliesportiu Municipal la Marina.

Eric Galán: “aquest rol no existia i s’ha creat per a controlar tan bé com sigui possible les estructures de treball”

Text: Albert Aguilar

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.