Mor l’Emilio Fernández, president del Club de Futbol Zona Franca

La intenció del club és que ara sigui el president honorífic del Club

Text: Albert Aguilar

L’any 2020 serà recordat per tots com un any molt dur per l’esport local de La Marina. A totes les pèrdues humanes i econòmiques que ens ha deixat la Covid-19 durant aquests últims mesos, hem de sumar també la sobtada mort del president del Club de Futbol Zona Franca.

Des que l’Emilio Fernández es va posar malalt fa un temps, feia rehabilitació un cop a l’any. De pocs dies ençà, el van ingressar als serveis mèdics per una pedra al ronyó i, ja de tornada a casa,  ha perdut sobtadament el coneixement i la vida minuts després, divendres dia 11 de setembre.

La seva relació amb l’esport de La Marina va començar a la porteria del futbol base del Club de Futbol Zona Franca, on va coincidir amb els seus germans, també jugadors. Més tard, i  amb el suport de molts entrenadors del barri, va agafar la presidència i no va abandonar en cap moment el càrrec fins que ha mort.

L’Emilio Fernández no era pas un president que mirava pels seus interessos econòmics, la seva mentalitat era treure a la gent jove del carrer per donar alguna mena d’entreteniment als nens i nenes. El Kiko Enrique Rubio, mà dreta de Fernández al club, expressa la intenció que l’Emilio sigui nomenat  President honorífic del club i que el Complex Esportiu La Bàscula passi a anomenar-se ‘Emilio Fernández”.

La Federació Catalana de Futbol també ha volgut “traslladar el seu més sincer afecte cap a la família i amics”, i ha agraït a tots els clubs i persones del futbol català que n’han manifestat el condol davant d’aquesta irreparable pèrdua.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.