Andreu Farrera: “Tornar a competir amb el nivell que teníem costarà bastant”

El Club Esportiu La Marina es veu obligat a suspendre el Campus de Setmana Santa i posa en dubte el Campus d'estiu

L'equip júnior del CE La Marina a la temporada 2018-2019

Text: Albert Aguilar

Dos dies abans que es declarés l’estat d’alarma per l’expansió del virus Covid-19, el Club Esportiu La Marina va decidir suspendre de forma immediata totes les activitats per indicació de la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Bàsquet. Aleshores, l’equip sènior del CE La Marina se situava líder en solitari amb només dues derrotes al campionat de lliga.

Tot i la tònica positiva de resultats i de sensacions dels últims mesos, el club es troba ara en un moment d’incertesa perquè no sap si es disputaran més partits. En cas que la lliga es donés per acabada, amb aquests resultats l’equip del barri fóra primer a la classificació i tindria opcions per l’ascens directe. Però si continua la competició, el club hauria de tornar a lluitar per l’ascens i “serà feixuc d’agafar el ritme de competició perquè gairebé no hi haurà temps pels entrenaments i ja arribaran els partits”, opina el president del club, Andreu Farrera.

A més de les competicions regulars que disputen els seus equips, el Club Esportiu La Marina també celebra jornades esportives per gaudir de l’esport. Abans del període de quarantena pel Covid-19, estaven organitzats dos campus esportius: un per setmana santa (ara suspès) i un altre per l’estiu, dubtós ara com ara.

Pel que fa a l’economia del club, Farrera no sap dir com anirà el pressupost d’enguany, perquè tenen despeses però no ingressos. Amb les quotes mensuals, l’entitat es refà al llarg de la temporada de les despeses de bon començament, com són el material, les assegurances, les fitxes, les inscripcions dels equips… Ara per ara, el club ignora si la lliga continuarà i es podran inscriure nous jugadors o si s’han acabat els partits, però ja assumeix que aquest desequilibri li costarà diners a l’entitat.

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.