El CE La Marina es proclama campió de lliga

Tot esforç té la seva recompensa

Gerard Puig

El dia 20 de maig podria semblar un dia normal a La Marina, el que alguns no sabien era que l’equip de bàsquet júnior masculí del barri es proclamaria, ni més ni menys, campió de lliga de la seva categoria.

L’equip de La Marina, finalment va aconseguir la preuada primera plaça. I no va ser feina fàcil, tot i tenir la primera posició des del primer partit de lliga, van poder defensar-la durant 14 jornades sense abaixar la guàrdia en cap moment, i es que els joves de La Marina només van perdre un partit en tota la temporada, i per un ajustadíssim 60-61.

El partit va ser el dia 20 de Maig a les 12.30 al camp de l’equip contrari, el Joventut Les Corts. Era el partit on els nostres jugadors es proclamarien campions més enllà del resultat, però tot i això ells no van abaixar el cap i van aconseguir l’ última victòria (46-50) que els consolidava com a primers de lliga.

Així doncs, l’equip júnior masculí de La Marina aconsegueix el títol de campions de lliga amb una gran demostració de perseverança i esforç. Ara ja podem confirmar que el nostre barri gaudirà d’una bona representació en els camps de bàsquet durant els pròxims anys!

L’EQUIP
Mauro Barrera
Rubén Perales
Alex González
Iván Vázquez
Alejandro Pardo
Adrià Farres
Javier Ballesté
Marc Pérez
Yassin Agharbi
Jesús Gomez
Dani Gandul
Joan Marc Alegret
Jero Carmona

ENTRENADORS
Alex Olmedillo
Sebas Gutiérrez

FES UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.